x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un polițist a primit un cap în față de la un șofer băut „Ce făcu' bă, ce făcu'? Nu făcu' nimica ăsta șefu! De ce-l luați?!”

Un polițist a primit un cap în față de la un șofer băut „Ce făcu' bă, ce făcu'? Nu făcu' nimica ăsta șefu! De ce-l luați?!”

19 Mai 2021   •   14:43
Un polițist a primit un cap în față de la un șofer băut „Ce făcu' bă, ce făcu'? Nu făcu' nimica ăsta șefu! De ce-l luați?!”
Sursa foto: Hepta

Mai mulți polițiști din Craiova au fost agresați de un grup de persoane în timp ce încercau să imobilizeze un șofer care consumase alcool și încercase să fugă de agenți. Un polițist a fost lovit în față și a ajuns la spital. Sindicatul Europol a prezentat pe Facebook o înregistrare a incidentului.

Potrivit Europol, scandalul a avut loc în cartierul Popoveni din Craiova, unde polițiștii Secției 2 Poliție au urmărit un șofer care a refuzat să oprească la semnalele acustice și luminoase. Când a ajuns în dreptul unui imobil, bărbatul urmărit a ieșit din autoturism și a încercat să sară gardul unei case. Polițiștii au reușit să îl prindă și să-l imobilizeze.

Problemele au apărut în momentul în care bărbatul și-a strigat cunoscuții, iar cei doi polițiști au fost înconjurați de zeci de persoane. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de Poliție, iar un agent a fost lovit cu capul în față suferind o fractură de piramidă nazală pentru care s-au stabilit preliminar 16 zile de îngrijiri medicale, atestate de certificatul medico-legal.

×