x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un polițist a snopit în bătaie un ospătar, la propria sa nuntă. Motivul este halucinant

Un polițist a snopit în bătaie un ospătar, la propria sa nuntă. Motivul este halucinant

25 Oct 2017   •   14:29
Un polițist a snopit în bătaie un ospătar, la propria sa nuntă. Motivul este halucinant

Un ospătar a ajuns la spital, după ce a fost bătut crunt chiar de un mire chiar în timpul nunții care se desfășura la un restaurant din Motru.

Scandalul a pornit după dansul mirilor, când fiul mirelui, un copil de opt ani, a rămas în fața ușilor care erau  închise pe dinăuntru. Ușile fuseseră închise pentru că în interior se folosea gheață carbonică. Minorul a rămas la ușă cu ospătarul care se află sub contract part-time cu localul, scrie gorj-domino.ro.

Ion Murgilași, mirele, este angajat la Inspectoratul General al Poliției Române, așadar este polițist.

„Fiul meu, care servea oaspeții cu șampanie la intrarea în sala de festivități, i-a explicat copilului mirelui că nu poate intra în local deoarece ușile au fost închise pe interior. I-a mai spus minorului că ușile se deschid după dansul mirilor. Practic, fiul meu nu a fost vinovat cu nimic dar, cu toate acestea, tatăl copilului l-a agresat. După dans, mirele a venit la fiul meu, care cântărește puțin peste 40 de kg, și i-a dat doi pumni în față, pe motiv că nu i-ar fi lăsat fiul în local. Mai avea puțin și îl omora că putea să-l arunce peste balustradă. După ce l-a umplut de sânge, asta în fața minorului, l-a pus pe fiul meu, să stea în genunchi în fața lui și a fiului său să își ceară scuze. Când mi s-a povestit fiul meu totul, în timp ce se afla în spital, nu am știut ce să mai fac”, a povestit tatăl ospătarului.

sursa gorj-domino.ro

„Fiul meu este un elev de zece, și nu merita așa ceva, pentru că are nevoie de niște bani pentru care lucrează cinstit și legal. Ce mai trebuie menționat este că la Motru mi s-a părut că s-a vrut mușamalizarea cazului, pentru că ginerele lucrează la o firmă de pază... Noi ne vom căuta dreptatea în instanță asta deoarece dreptatea nu se face cu pumnul”, a conchis părintele ospătarului.
Victima a fost internată la Spitalul de Urgență din Târgu Jiu.

×
Subiecte în articol: Ion Murgilași