x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un șofer beat a fugit de polițiști, i-a înjurat și i-a mușcat

Un șofer beat a fugit de polițiști, i-a înjurat și i-a mușcat

09 Iul 2021   •   11:53
Un șofer beat a fugit de polițiști, i-a înjurat și i-a mușcat

Un șofer beat care a provocat un accident a fugit de polițiști, i-a înjurat și i-a mușcat. El a fost reținut pentru 24 ore.

Incidentul s-a produs joi, în Focșani. Dispeceratul Poliției Municipiului Focșani a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

După accident, șoferul a părăsit zona, fiind identificat la scurt timp de polițiști, pe o altă stradă din municipiul Focșani. În timpul legitimării, bărbatul a fugit din nou, autoturismul pe care-l conducea fiind blocat la câteva străzi distanță. El a devenit agresiv și a mușcat un polițist.

„Întrucât se manifesta agresiv și nu coopera, polițiștii au imobilizat bărbatul. Precizăm că acesta a opus rezistență, adresând injurii și agresându-l fizic (prin mușcătură) pe unul dintre polițiștii care intervenea. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.07 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, au anunțat reprezentanții IPJ Vrancea.

Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani, iar magistrații au dispus reținerea bărbatului pentru 24 ore.

Bărbatul cercetat pentru ultraj și conducere sub influența alcoolului a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vrancea.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sofer beat