x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un șofer care era urmărit de polițiști pe străzile din Iași a lovit mai multe mașini. A abandonat autoturismul și a fugit

Un șofer care era urmărit de polițiști pe străzile din Iași a lovit mai multe mașini. A abandonat autoturismul și a fugit

21 Oct 2022   •   08:45
Un șofer care era urmărit de polițiști pe străzile din Iași a lovit mai multe mașini. A abandonat autoturismul și a fugit
Sursa foto: Hepta

Un șofer care era urmărit de polițiști pe străzile din Iași a lovit mai multe mașini. Ulterior, el și celelalte trei persoane aflate în interior au abandonat autoturismul și au fugit.

Incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri. Polițiștii Biroului Rutier Iași au efectuat semnal de oprire șoferului unei mașini, care se deplasa pe o stradă din municipiul Iași, potrivit Mediafax.

Întrucât acesta nu a oprit, s-a procedat la urmărirea acestuia, au anunțat polițiștii. În timpul urmăririi, șoferul autoturismului a acroșat patru autovehicule.

Ulterior, șoferul a oprit autoturismul, iar cele patru persoane care se aflau în interior au fugit. Două dintre acestea au fost prinse și imobilizate.

Șoferul a scăpat, dar a fost identificat de polițiști. El este căutat în vederea continuării verificărilor și luării măsurilor legale, precizează polițiștii.

 

×
Subiecte în articol: accident