x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un tânăr de 28 de ani a murit după ce mașina în care se afla a intrat într-un copac

Un tânăr de 28 de ani a murit după ce mașina în care se afla a intrat într-un copac

04 Oct 2022   •   23:07
Un tânăr de 28 de ani a murit după ce mașina în care se afla a intrat într-un copac
Sursa foto: ISU Vaslui

Salvatorii au luptat circa o oră și jumătate pentru viața unui tânăr, victimă a accidentului rutier petrecut în această seară pe DJ 245A, între Lipovăț și Fundu Văii, județul Vaslui.

În accident a fost implicată o autoutilitară în care se aflau două persoane:

“Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), o ambulanță SMURD tip C1 (Terapie Intensivă Mobilă), o ambulanță SMURD tip B2 (Echipaj de Prim Ajutor) și echipaje specializate, pentru asigurarea zonei,  asigurarea măsurilor PSI și salvarea victimelor unui accident rutier produs pe DJ 245A, între localitățile Lipovăț și Fundu Văii. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autovehicul ieșit în afara carosabilului  și avariat (autoutilitara a lovit un copac de pe marginea drumului), persoanele aflate în interior fiind evacuate. Una dintre victime (pasager în autoutilitară) a fost găsită în stare de inconștiență și în stop cardiorespirator. Echipajele medicale au început manevrele de resuscitare.

Șoferul autoturismului (un bărbat în vârstă de 27 ani) a fost evaluat, dar nu a necesitat îngrijiri medicale.

Pompierii militari au asigurat măsuri PSI.

Echipajele medicale au continuat manevrele de resuscitare timp de peste 75 minute. Din nefericire,  medicul de pe ambulanță a fost nevoit să declare decesul bărbatului în vârstă de 28 ani”, transmite ISU Vaslui.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×