x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Unde sunt autoritățile. Un câine, dat afară din curte de stăpân, stă în fața porții răbdând de foame și sete

Unde sunt autoritățile. Un câine, dat afară din curte de stăpân, stă în fața porții răbdând de foame și sete

26 Oct 2017   •   13:57
Unde sunt autoritățile. Un câine, dat afară din curte de stăpân, stă în fața porții răbdând de foame și sete

Pe o stradă din municipiul Botoșani, de mai multe zile, poate fi văzut Soldățel care stă nedezlipit de poarta omului care l-a gonit din casă.

 

Numele i l-au dat copiii din zonă pentru rezistența pe care o manifestă. De vreo trei zile a fost dat afară de stăpân, însă refuză să părăsească respectivul imobil și așteaptă zi de zi, oră de oră, ca stăpânul să se îndure și să îl reprimească în curte.


Potrivit unor vecini, cățelul ar fi fost ținut legat multă vreme, însă proprietarul, un pensionar, l-ar fi scos cu forța din curte.


Impresionați de atașamentul patrupedului, care a rămas în același loc în ciuda ploii și a frigului, vecinii au încercat să ia legătura cu respectivul om, însă acesta a refuzat să se arate.


Unii locuitori din zonă susțin că bărbatul, destul de în etate, s-ar tot uita pe fereastră, alții cred că el și-a pedepsit câinele fiindcă și-ar fi rupt lanțul și ar fi omorât o găină.

Sursa: botosaneanul.ro

×