x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE - Accident TERIBIL pe DN 2. Trei morți și 15 răniți. Planul ROȘU, activat

UPDATE - Accident TERIBIL pe DN 2. Trei morți și 15 răniți. Planul ROȘU, activat

19 Noi 2016   •   09:13
UPDATE - Accident TERIBIL pe DN 2. Trei morți și 15 răniți. Planul ROȘU, activat

UPDATE - Persoanele rănite în urma accidentului petrecut sâmbătă dimineaţă pe DN 2 sunt transportate la spital, până în prezent fiind duse 12 victime, au anunţat oficiali ai ISU Bucureşti.

Alte trei victime sunt în evaluare medicală, urmând să se hotărască dacă se impune sau nu transportarea la o unitate spitalicească.

Cele trei persoane decedate sunt două femei şi un bărbat.

Potrivit ISU Bucureşti, şase persoane au fost duse la spital de către maşinile SABIF, fiind distribuite două la spitalul Sf. Ioan, două la spitalul Floreasca, două la Pantelimon.

Alte două persoane au fost duse cu maşinile SAJ Ialomiţa la Floreasca, trei cu SMURD (două la Floreasca şi una la spitalul Elias) şi o persoană este transportată tot la Floreasca de maşina medicului de urgenţă de la Floreasca.

Cercetările au arătat că în autoturism a fost doar şoferul, iar în microbuz erau 17 persoane.

 

Stirea initiala - Trei persoane au murit și alte 15 au fost rănite într-un accident rutier petrecut sâmbătă, pe DN2, în apropierea localității Șindrilița, în urma coliziunii între un microbuz cu călători și un alt autovehicul.

Potrivit ISU-Ilfov, la fața locului s-au deplasat patru ambulanțe SMURD, pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate fiind necesară intervenția unui echipaj de descarcerare.

Conform primelor informații, șoferul microbuzului a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de autoturism. Cel mai probabil, microbuzul făcea o cursă regulată din București și trecea prin localitatea Șindrilița.

"Au intervenit 4 echipaje de prim ajutor, un echipa de terapie intensivă SMURD de la București, plus încă o echipă de medici de la Urziceni. Planul roșu a fost activat deja!", a anunțat Raed Arafat, în direct la Digi 24.

Traficul în zonă a fost complet blocat.



AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident