x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Intervenție de urgență la Sulina! Marinar turc cu probleme medicale, salvat de un echipaj ARSVOM

Intervenție de urgență la Sulina! Marinar turc cu probleme medicale, salvat de un echipaj ARSVOM

de Redacția Jurnalul    |    22 Aug 2023   •   22:45
Intervenție de urgență la Sulina! Marinar turc cu probleme medicale, salvat de un echipaj ARSVOM
Sursa foto: Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare

Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) a reușit să salveze, marți, un marinar de naționalitate turcă, aflat pe nava Gerda S, după ce acesta a acuzat respiratorii și febră mare.

Potrivit ARSVOM, a avut loc o nouă solicitare de intervenție Medevac, marți.

De această dată, VTS Sulina a solicitat intervenția unei nave ARSVOM pentru o evacuare medicală de urgență.

„La bordul navei GERDA S, aflată in rada Sulina, unul din membrii echipajului de la bord, respectiv un marinar de naționalitate turcă, acuză probleme respiratorii și febră mare. La ora 18:25, nava SAR ARES, cu echipajul format din capitan- Cojocaru A., Anton Viorel-ofițer mecanic și Odor Dan-timonier, împreună cu o asistentă medicală la bord, a pornit în intervenție. La ora 19:10, SAR ARES a ajuns la nava GERDA S, de unde a preluat persoana bolnavă”, arată ARSVOM.

La ora 19:12, echipajul s-a îndreptat cu victima, cu toată viteza, spre Portul Sulina, iar la ora 19:55, Sar Ares a acostat în Portul Sulina, unde a predat marinarul bolnav către serviciul de ambulanță.

Marinarul a fost adus în condiții de siguranță și a fost predat către Ambulanță în stare stabilă, cooperant dar cu dureri în piept și dificultate respiratorie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sulina marinar turc