x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O persoană a fost atacată de urs la Sighetu Marmației. Animalul este căutat de echipa de intervenție

O persoană a fost atacată de urs la Sighetu Marmației. Animalul este căutat de echipa de intervenție

de Redacția Jurnalul    |    24 Aug 2023   •   21:15
O persoană a fost atacată de urs la Sighetu Marmației. Animalul este căutat de echipa de intervenție

O persoană a fost atacată de un urs la Sighetu Marmației. Omul a supraviețuit, iar animalul este căutat de echipa de intervenție.

Incidentul a avut loc joi și a fost anunțat la 112. Potrivit anunțului, o persoană a fost atacată de un urs în zona Căitar- Sighetu Marmației. În zonă a fost trimisă o echipă de intervenție.

„Urmare a acestui apel, dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș a luat legătura cu șeful echipei de intervenție, primarul municipiului Sighetu Marmației în vederea constituirii echipei pe care acesta o conduce conform procedurilor în vigoare. Echipa de intervenție constituită, din care face parte și un echipaj de jandarmerie din cadrul Detașamentului 4 Sighetul Marmației, s-a deplasat la fața locului pentru a efectua verificări în teren și pentru a delimita și restricționa accesul în zonă”, au anunțat jandarmii.

În urma căutărilor, animalul nu a fost găsit. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Sighetul Marmației și se află în afara oricărui pericol.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: urs atac sighetu marmatiei