x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vaslui: Anchetă în cazul unor falşi inspectori DSP care pretindeau că fac dezinsecţii în locuinţe

Vaslui: Anchetă în cazul unor falşi inspectori DSP care pretindeau că fac dezinsecţii în locuinţe

17 Iun 2016   •   13:56
Vaslui: Anchetă în cazul unor falşi inspectori DSP care pretindeau că fac dezinsecţii în locuinţe

Poliţiştii bârlădeni fac cercetări în cazul unor falşi inspectori ai Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui, după ce mai multe persoane au reclamat că au fost înşelate de către aceştia, sub pretextul că trebuie să li se deratizeze locuinţele, fiind cerute totodată anumite sume de bani.

"Sunt înregistrate trei plângeri. Sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune. Urmează să fie chemaţi martorii la audieri şi sunt făcute toate eforturile pentru identificarea autorilor. Rămâne să vedem dacă este vorba şi despre punerea în circulaţie a unor mărfuri contrafăcute", a declarat, vineri, pentru AGERPRES, responsabilul cu relaţiile mass-media din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Ştefan Sofronie.

Reprezentanţii DSP Vaslui au informat că instituţia nu desfăşoară astfel de activităţi.

"Instituţia noastră nu desfăşoară activităţi de dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare, iar persoanele care desfăşoară astfel de activităţi nu au calitatea de angajat sau colaboratori ai DSP. Unităţile care efectuează prestări de servicii utilizând produse biocide sunt obligate să asigure informaţiile populaţiei cu privire la data efectuării lucrărilor, substanţele folosite şi măsurile de prim-ajutor recomandate de producători", se precizează într-un comunicat de presă al DSP Vaslui.

×