x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VASLUI - O femeie cu probleme psihice a reapărut acasă după 11 zile de absenţă. Ce s-a întâmplat

VASLUI - O femeie cu probleme psihice a reapărut acasă după 11 zile de absenţă. Ce s-a întâmplat

08 Dec 2016   •   16:02
VASLUI - O femeie cu probleme psihice a reapărut acasă după 11 zile de absenţă. Ce s-a întâmplat
Sursa foto: Foto: vremeanoua.ro

O femeie din comuna vasluiană Găgeşti a reapărut acasă după ce dispăruse în mod misterios, în urmă cu 11 zile, scrie vremeanoua.ro.

L.S., în vârstă de 46 de ani, bolnavă psihic de peste 12 ani, orifitând de neatenţia familiei, a luat sticla cu clor şi a băut din ea, dorind astfel să se sinucidă, femeia suferind de schizofrenie şi depresie. Soţul şi copii femeii au observat la scurtă vreme că acesta a băut clor şi au chemat salvarea.

Femeia a fost transportată de ambulanţă la spitalul din Bârlad fără ca familia acesteia să fie prezentă.

Ulterior a ajuns şi un membru al familiei la spital, însă LS nu era înregistrată că internată, un medic spunând că acesta s-a externat pe propria răspundere.

După acest incident LS nu a mai dat niciun semn de viaţă timp de 11 zile.
Femeia, care acum era extrem de speriată şi era plină de vânătăi a povestit familiei că a fost luată cu forţa din faţa spitalului de un individ indentificat ca fiind Viorel Halângă.

Timp de 11 zile femeia a fost bătută şi violată constant. Este neclar cum a reuşit până la urmă să scape din ghearele infractorului.

Halângă a fost reţinut de poliţişti iar procurorul a emis un mandat de arestare pentru 30 de zile.
 

×