x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vaslui: O gravidă a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătută de concubin

Vaslui: O gravidă a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătută de concubin

08 Noi 2016   •   21:20
Vaslui: O gravidă a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătută de concubin

O femeie în vârstă de 40 de ani, gravidă în 27 de săptămâni, a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, cu fătul mort, după ce a fost lovită de concubinul său. 

Cu hemoragie puternică şi plină de vânătăi, femeia a fost preluată iniţial de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care a cerut apoi sprijinul unui echipaj de Terapie Intensivă Mobilă (TIM). 

"Am fost solicitaţi să mergem la întâmpinarea salvării, pentru o pacientă de 40 de ani, mamă a şase copii, gravidă în cinci luni şi jumătate, care a declarat că a fost bătută de concubin. Pacienta prezenta multiple contuzii şi hemoragie intravaginală. Am echilibrat-o hidroelectrolitic şi am transportat-o la Spitalul Judeţean, unde a fost internată pe Secţia Ginecologie", a declarat dr. Carmena Piseru, din cadrul echipajului TIM. 

În urma investigaţiilor, medici au constatat că fătul este mort, femeia urmând să fie supusă unei intervenţii chirurgicale. 

"Pacienta a fost adusă la spital, după ce a fost găsită căzută pe pe marginea drumului, într-un şanţ. Femeia avea multiple lovituri şi era în comă hiperglicemică. În urma investigaţiilor, s-a constatat că prezenta un hematom în zona abdominală, fătul fiind mort. După ce va fi echilibrată, pacienta urmează să fie supusă unei intervenţii chirurgicale, pentru scoaterea fătului", a declarat marţi, pentru AGERPRES, managerul SJU Vaslui, Ana Rinder. 

Poliţiştii încearcă să-l găsească pe bărbat. În funcţie de concuziile medico-legale, urmează să fie făcută încadrarea juridică a faptei. 

"Am fost sesizaţi de reprezentanţii Ambulanţei cu privire la acest caz. Femeia a fost lovită de concubinul său. Aşteptăm concluziile medico-legale pentru a stabili cu exactitate încadrarea juridică a faptei. Bărbatul se sustrage cercetărilor, el nefiind încă găsit de poliţişti", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, Loredana David. 

În cursul anului trecut, femeia ar fi fost incendiată de concubinul său. 

Şi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui efectuează verificări în acest caz, ei urmând să stabilească dacă se impune scoaterea din familie a copiilor. AGERPRES

×
Subiecte în articol: gravida agresata