x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vaslui - Un violator a fost săltat de polițiști chiar de la botezul copilului său

Vaslui - Un violator a fost săltat de polițiști chiar de la botezul copilului său

12 Iun 2017   •   14:41
Vaslui - Un violator a fost săltat de polițiști chiar de la botezul copilului său

Un bărbat, de 23 de ani, din localitatea vasluiană Fălciu, a violat împreună cu un amic o adolescentă de numai 15 ani, în noaptea de 9 spre 10 iunie.
Minora a mers împreunã cu Adrian Cazghir si a cumpãrat prezervative, semn cã aceasta era de acord sã întretinã relatii sexuale cu el. Cum acesta și-a chemat un prieten, fata a refuzat sã mai meargã cu ei. Nu a reusit sã se împotriveascã, indivizii înfierbântati au fortat-o sã facã sex, ba mai mult, au si rãnit-o. Cum s-a vãzut scãpatã din mâinile lor, victima a sunat la 112, iar în aceeasi noapte politistii au început cercetãrile.

Imediat dupã confirmarea violului, politistii din Murgeni, împreunã cu mascatii de la SAS, au mers sã-i ridice pe suspecți. Când au ajuns în satul Rânzesti, la Adrian Cazghir, acesta se afla în toiul petrecerii de botez al propirului sãu copil, nou-nãscut . Mascații l-au încãtusat și l-au ridicat din mijlocul petrecerii, spre marea uimire a invitatilor, asa cã petrecerea s-a spart. 

Cei doi au fost dusi la audieri, retinuti pentru 24 de ore, urmând ca procurorul de caz sã se pronunte dacã va solicita mandate de arestare preventivã sau nu. 

Sursa: vremeanoua.ro

×