x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vești bune pentru șoferi. Restricțiile de circulație de la podul de pe DN1 Sinaia au fost ridicate

Vești bune pentru șoferi. Restricțiile de circulație de la podul de pe DN1 Sinaia au fost ridicate

19 Oct 2022   •   11:05
Vești bune pentru șoferi. Restricțiile de circulație de la podul de  pe  DN1 Sinaia au fost ridicate

Lucrările la podul de la Sinaia, dep e DN1, au fost finalizate astfel că restricțiile din zonă au fost ridicate, transmite CNAIR.

"Miercuri, 19 octombrie 2022, începând cu ora 9:00, s-au ridicat restricţiile de circulaţie instituite pe podul de pe DN 1 (km 117+388), după finalizarea lucrărilor de reparaţii şi înlocuire a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilataţie ale podului", anunță Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Lucrările au viztat reparații și înlocuire a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilataţie de la podul de pe DN 1 (km 117+388). Acestea trebuoau să se finalizeze pe 13 octombrie, dar au fost prelungite până pe 20 octombrie. 

"Constructorul, Freyrom SA, a solicitat IGPR şi CNAIR SA prelungirea duratei de execuţie a lucrărilor şi, implicit, a instituirii restricţiilor de circulaţie din cauza faptului că au fost identificate lucrări suplimentare care constau în refacerea degradărilor foarte mari de la dala de suprabetonare, fapt ce a condus la demolarea şi, totodată, refacerea acesteia în zona rosturilor, toate acestea implicând timp suplimentar de execuţie", a anunțat CNAIR, zilele trecute.

×
Subiecte în articol: pod sinaia dn1 valea prahovei