x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Video. Bătaie cu crose de golf în mijlocul Capitalei

Video. Bătaie cu crose de golf în mijlocul Capitalei

21 Sep 2021   •   14:37
Video. Bătaie cu crose de golf în mijlocul Capitalei

O bătaie ca-n filme a avut loc pe Calea Rahovei din București. Sindicaliștii Europol au făcut publice imaginile cu altercația, în care s-au folosit și crose de golf.

 

„La scurt timp după declarația de sâmbătă a lui Klaus Iohannis, Președintele României, de pe un teren de golf din jud. Alba, prin care încuraja românii să "descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții", pe un bulevard din București, s-au scos crosele.

S-a jucat la sânge, cu multă patimă și pasiune, doar că nu pe terenul de golf, ci pe asfaltul de pe bulevard. Fenomenul agresiunilor din trafic este tot mai accentuat, iar faptul că astăzi orice șofer poate avea în mașină, la îndemână, orice obiect contondent, de genul bâtă de baseball, crosă de golf, săbii, macete etc ne demonstrează încă o dată cât de depășită este legea și politica penală din România”, este scris pe pagina Sindicatului Europol.

 

 

Președintele Klaus Iohannis a fost prezent, sâmbătă, la decernarea premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiță” de la clubul de golf din comuna Pianu, județul Alba, și a spus că golful se poate practica la orice vârstă, încurajând pe cât mai mulți români să descopere acest sport, care oferă multe satisfacții.

×
Subiecte în articol: europol