x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO - Iași - Jandarmii au vrut să amendeze mai mulți actori pentru limbajul licențios al unei piese

VIDEO - Iași - Jandarmii au vrut să amendeze mai mulți actori pentru limbajul licențios al unei piese

10 Oct 2016   •   12:25
VIDEO - Iași - Jandarmii au vrut să amendeze mai mulți actori pentru limbajul licențios al unei piese

Actorii unei piese de teatru care s-a jucat in cadrul Festivalului International de Teatru pentru Publicul Tanar Iasi (FITPTI) au fost cât pe ce să fie amendați de jandarmi deoarece la finalul spectacolului s-au folosit un limbaj licențios. Potrivit reprezentantilor Jandarmeriei Iasi, sesizarea a fost facuta chiar de catre trecatori.


”In data de 9 octombrie 2016, in jurul orei 18.00, o patrula de jandarmi care asigura ordinea publica in Piata Unirii din municipiul Iasi a fost sesizata de mai multe persoane ca, in cadrul uneia dintre manifestari, este folosit un limbaj vulgar, care contine expresii jignitoare. Jandarmii ieseni au precizat acestor persoane ca este o piesa de teatru, totusi, cei care au sesizat fortele de ordine au mentionat ca nu este normala folosirea unor expresii vulgare intr-un spatiu public. Dupa finalizarea piesei de teatru, jandarmii au dorit sa ia legatura cu organizatorul activitatii si sa-i atraga atentia asupra limbajului folosit, avandu-se in vedere prezenta in zona respectiva au unor grupuri de  copii si persoane in varsta. Facem precizarea ca in acest caz, in afara de atentionare verbala, nu au fost aplicate sanctiuni contraventionale", declara reprezentantii IJJ Iasi.

Sursa: bzi.ro

×