x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO - Medic celebru, brutalizat de polițiștii de la Rutieră

VIDEO - Medic celebru, brutalizat de polițiștii de la Rutieră

14 Aug 2017   •   13:21
VIDEO - Medic celebru, brutalizat de polițiștii de la Rutieră

Imagini șocante filmate duminică noapte pe străzile Capitalei. Directorul maternității Giulești a fost târât pe jos de poliţişti, pentru că a refuzat să-i însoţească la maşină. 

Profesorul Ciprian Cristescu se afla cu soţia în maşină când au fost opriți de o echipă de poliţişti. 

Doamna, care se afla la volan, a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero. 

Poliţiştiii i-au cerut şi medicului Cristescu să se legitimeze şi de aici a început un întreg scandal.

Ulterior, medicul a fost dus la secția de poliție și amendat cu 500 de lei, pentru că nu a vrut să se legitimeze, relatează antena.ro

Şeful Poliţiei Române, chestor Bogdan Despescu, a dispus luni un control ca urmare a unui incident în care au fost implicaţi doi poliţişti şi un şofer, informează IGPR într-un comunicat. 

"În urma apariţiei în spaţiul public a imaginilor în care doi poliţişti au legitimat, noaptea trecută, un bărbat, în municipiul Bucureşti şi în urma discuţiilor cu ministrul afacerilor interne, doamna Carmen Dan, şeful Poliţiei Române, chestor principal de poliţie Bogdan Despescu, a dispus un control cu privire la modul de intervenţie al poliţiştilor, precum şi cu privire la raportarea evenimentelor, la nivelul Poliţiei Capitalei", se arată în comunicat. 

De asemenea, IGPR precizează că, până la apariţia în mass-media imaginilor, nu s-a făcut nicio sesizare cu privire la acest eveniment, scrie AGERPRES

×