x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO - O mamă, nemulțimită că fiul autist nu este tratat de medicul SJU Ploiesti, a filmat toată scena

VIDEO - O mamă, nemulțimită că fiul autist nu este tratat de medicul SJU Ploiesti, a filmat toată scena

11 Apr 2017   •   17:07
VIDEO - O mamă, nemulțimită că fiul autist nu este tratat de medicul SJU Ploiesti, a filmat toată scena

Cazul copilului autist dat afara din cabinetul medicului stomatolog din spitalul SJU Ploiesti a facut valva in presa locala din Prahova.

Asa cum a declarat presedintele CJ Prahova, Bogdan Toader, care a anuntat ca va demara o ancheta pentru a stabili cu exactitate cum au decurs lucrurile, inainte de a trage o concluzie este esential sa ascultam ce au de spus ambele parti implicate.

Mama copilului sustine ca au fost dati afara din cabinet si ca singurul tratament primit a fost o prescriptie medicala cu medicamente. De cealalta parte, medicul stomatolog sustine ca nu a refuzat cazul, ci ca nu a putut interveni din cauza unei infectii active la dintele afectat, infectie pe care a confirmat-o si mama copilului, in postarea facuta pe facebook.

Stomatologul spune ca o infectie activa (punga de puroi, cum a descris-o parintele copilului) nu permite, de cele mai multe ori, interventia asupra dintelui si ca trebuie tratata mai intai infectia. Potrivit surselor noastre, medicul i-ar fi spus mamei ca nu risca sa-i faca anestezie copilului pentru ca exista sansa ca el sa se miste in timpul interventiei, iar riscurile ar putea fi foarte mari, tinand cont de punga de puroi existenta.

×