x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vijelie în Alexandria - Un șofer a trecut prin momente de groază după ce un copac a căzut peste mașina sa

Vijelie în Alexandria - Un șofer a trecut prin momente de groază după ce un copac a căzut peste mașina sa

02 Iun 2017   •   14:04
Vijelie în Alexandria - Un șofer a trecut prin momente de groază după ce un copac a căzut peste mașina sa

Joi, după mai puţin de un sfert de oră de ploaie torenţială şi vijelie, mai multe străzi din Alexandria au fost inundate, acoperişul unui bloc a fost luat de vânt şi dus pe carosabil, câţiva pomi au fost scoşi din rădăcină, iar baraca poliţiştilor locali din Parcul Vedea s-a făcut una cu pământul.

Clipe de groază a trăit şi un bărbat de 35 de ani care a parcat maşina langă casă, o autoutilitară pentru transport mărfuri, aşteptând să se oprească potopul şi să coboare din autoturism.

După numai câteva minute, trăznetul a rupt în două un copac situat la numai un metru de maşină. Arborele a căzut pe autoturism iar cetăţeanul, în disperare de cauză a ieşit prin spate, încercând să-şi salveze viaţa. Bărbatul a declarat că a văzut moartea cu ochii şi nu îşi aminteşte, cu exactitate, cum a reuşit să iasă, chiar dacă, spune omul, abia se putea mişca, din cauza unor dureri la picior.

Sursa: explozivnews24.ro

×