x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Viteza face victime. Două tinere și un bebeluș, răniți într-un accident rutier

Viteza face victime. Două tinere și un bebeluș, răniți într-un accident rutier

de Redacția Jurnalul    |    29 Iul 2023   •   16:10
Viteza face victime. Două tinere și un bebeluș, răniți într-un accident rutier
Sursa foto: Hepta

Două tinere de 16 și 19 ani, precum și un bebeluș de doar o lună, au fost răniți, sâmbătă, pe un drum județean din Sibiu, după ce șoferul, în vârstă de 20 de ani, a pierdut controlul volanului și a lovit un cap de pod.

Polițiștii rutieri intervin sâmbătă la un accident de circulație produs pe DJ 106E, între localitățile Cristian și Orlat.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii rutieri au stabilit că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Orlat spre Cristian, un tânăr în vârstă de 20 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a lovit un cap de pod.

În urma accidentului au fost răniți trei pasageri, respectiv două tinere în vârstă de 16, respectiv 19 ani și un nou-născut în vârstă de o lună.

Echipajele medicale SMURD au preluat bebelușul și l-au transportat la CPU Luther pentru investigații suplimentare. De asemenea celălat echipaj SMURD a preluat o tânără în vârstă de 19 ani care a suferit un traumatism cranio-cerebral și un traumatism la mână. Aceasta a fost transportată la UPU Sibiu.

De asemeena, SAJ Sibiu a transportat la UPU tânăra în vârstă de 16 ani care a suferit un traumatism de coloană cervicală și lombara, ea fiind în stare stabilă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident viteza