x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vrancea: O tânără a decedat după ce a pierdut controlul maşinii

Vrancea: O tânără a decedat după ce a pierdut controlul maşinii

23 Sep 2018   •   10:02
Vrancea: O tânără a decedat după ce a pierdut controlul maşinii

O tânără a murit duminică dimineaţă după ce, din cauza carosabilului umed, a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi a pătruns pe contrasens, unde s-a lovit de un autocamion, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea. 

 

"In această dimineaţă (duminică-n.r.), pe DN 2 E 85, la Km 175, o femeie de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul carosabilului umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe sensul opus, autoturismul fiind colizionat de un autocamion care circula regulamentar. În urma producerii accidentului rutier, a rezultat decesul femeii de 27 de ani", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, agent şef principal Paula Enache. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au intervenit cu un modul SMURD şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă. 

"În urma accidentului au rezultat patru victime: două încarcerate şi două neîncarcerate. Una din victimele încarcerate a fost declarată decedată de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea. Cea de-a doua victimă încarcerată a fost extrasă din autoturism şi transportată de ambulanţa SMURD la UPU Focşani, prezentând traumatism cranio-cerebral deschis şi traumatism de bazin. Alte două victimele neîncarcerate au fost preluate de echipajele SAJ", potrivit ISU Vrancea. 

Poliţiştii fac în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul rutier. AGERPRES

×