x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vecinu' de pat e mort de două ore!

Vecinu' de pat e mort de două ore!

03 Mar 2011   •   08:59
Vecinu' de pat e mort de două ore!
154522-.jpgVIDEO - Un pacient a filmat şi postat pe Youtube o experienţă sinistră. El povesteşte că bolnavii dintr-un salon au stat două ore cu un pacient decedat până când cadavrul a fost ridicat. Orădeanul susţine că incidentul pe care l-a filmat cu telefonul mobil s-ar fi petrecut săptămâna trecută. Pacientul a murit noaptea şi a fost luat din salon abia după două ore.

Bărbatul a refuzat să spună unde a fost internat pe motiv că nu are ce să reproşeze personalului şi că sistemul este de vină. Medicii spun că în orice spital procedurile sunt aceleaşi în caz de deces.



"Corpul neînsufleţit să rămână două ore într-o cameră special amenajată. Din nefericire Spitalul nu are suficiente locaţii ca să putem amenaja deocamdată aceste camere", a spus Carmen Pantiş, managerul Spitalul Judeţean Oradea, potrivit realitatea.net.

Cazul a ajuns în atenţia Direţiei de Sănătate Publică Bihor. "Aceste paturi de îngrijire paleativă sunt insuficiente. Dar va trebui gândită şi o astfel de organizare pe viitor. Vom avea discuţii. Să acorde o atenţie importantă şi acestor compartimente", a declarat Viorel Pârcioagă, director DSP.

Reprezentanţii DSP spun că sunt obligaţi să respecte regulamentul până când acesta va fi schimbat.

×