x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Patronul de la "Cocoşatu'" s-a sinucis! S-a spânzurat într-o anexă a restaurantului

Patronul de la "Cocoşatu'" s-a sinucis! S-a spânzurat într-o anexă a restaurantului

05 Dec 2011   •   12:02
Patronul de la "Cocoşatu'" s-a sinucis! S-a spânzurat într-o anexă a restaurantului


Patronul celebrului restaurant "La Cocosatu'" a fost gasit spanzurat, in aceasta dupa-amiaza, intr-o anexa a localului. Cel care l-a gasit pe barbat este un angajat al restaurantului. Ioan Oita avea 60 de ani si, din primele informatii, este vorba despre o sinucidere. Potrivit declaratiilor familiei, barbatul suferea de ciroza.

Autoritatile fac o ancheta la fata locului si urmeaza sa stabileasca circumstantele care l-au determinat pe Ioan Oita sa recurga la acest gest.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, apelul la numarul de urgenta 112 a fost primit in jurul orei 13:00, la fata locului ajungand un echipaj SMURD, care a constatat decesul.

Sambata, la restaurantul Cocosatu s-a organizat un fel de parastas. Cei care il condusesera pe ultimul drum pe Alexandru Tocilescu l-au comemorat la Cocosatu - restaurantul preferat al regizorului.

Restaurantul 'La Cocosatu’' a fost fondat in anul 1996 de catre Ion Oita si sotia acestuia, Flori Oita. Numele localului a fost dat dupa porecla lui Andrei Alexandru, zis Cocosatu’, grataragiul restaurantului. Afacerea s-a dezvoltat rapid, astfel ca, de mai bine de zece ani, restaurantul este recunoscut drept unul dintre locurile unde se gasesc cei mai gustosi mici din Bucuresti.

×