x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 10 trucuri pentru o linciureală de invidiat

10 trucuri pentru o linciureală de invidiat

de Luiza Moldovan    |    08 Dec 2008   •   00:00

Dragi copii, şi acum vom învăţa despre cum se linge ca lumea invitatul la emisiune. Deci vine invitatul, se aşază pe scaun şi se uită în ochii moderatorului. Am ales ca exemplu moderatorul pe nume Radu Moralu, deoarece considerăm că acesta este cel mai bun... ăăă... exemplu pentru lecţia noastră.



Să urmărim cu atenţie emisiunile lui Radu Moralu şi să observăm cum execută acesta linsul politicianului pe toate părţile, după care, dacă dorim să exersăm, vom... ă... exersa şi noi. Deci spune invitatul o prostie? Radu Moralu zice "da, asta aşa e" sau "aveţi dreptate, la asta nu m-am gândit". Ca să nu ne plictisim, noi am putea să adăugăm şi un "sincer, asta mi se pare cea mai bună soluţie posibilă". La care invitatul să-şi regleze un piculeţ vocea, semn după care noi ne vom da seama că efectul s-a produs şi am asistat la o linciureală de succes.

Deci, stimaţi copii şi dragi telespectatori. Sper că luaţi notiţe şi nu ne dezamăgiţi pe noi, cei care, deoarece suntem foarte deştepţi, vă dăm vouă lecţii. Invitatul se linge fără a se lăsa dâre. Frumos, să nu lăsăm murdar la locul de muncă. Se spune despre el că e o "forţă politică" şi se urmăreşte dâra de satisfacţie pe faţa invitatului (în acest caz, Becali). Eventual, invitatul, deoarece e foarte satisfăcut, se fâţâie un pic pe scaun şi ia o atitudine mai băţoasă. Probabil că în gând îşi zice "da, bă, să moară bibi, chiar sunt, ce... ăăăă... organizaţia mea de partid?". Dacă vrei să pari mai interesant, stai cu mâna-n barbă în timp ce vorbeşte invitatul. Astel, vei produce senzaţia că eşti foarte deştep şi că te interesează realmente, când tu, de fapt, te gândeşti cum să produci o nouă linciureală şi tre’ să fii atent să ştii unde rămâne invitatu’, să-i iei vorba din gură şi să-i spui "foarte interesant".

Dacă vă-ntrebaţi, dragi copii, de ce se numeşte "Naşul" această emisiune şi nu găsiţi răspunsul, vă lămuresc eu. Emisiunea se numeşte "Naşul" deoarece a greşit ăla care a făcut genericul, astfel că în loc să scrie "Nasul", cum ar fi fost corect, tâmpitul ăla a scris "Naşul" şi ăştia şi-au dat seama prea târziu şi au zis "acuma las-aşa, ce să mai, asta e, dacă e tâmpit, e tâmpit, ce să-i faci". Şi aşa a rămas numele emisiunii "Naşul", că adică invitatul şi-a găsit nasul! Nu naşul. Aţi înţeles? Bine. Temă pentru acasă: exersaţi în patru serii a câte patruzeci de repetări linsul oricărei persoane vă cade în atenţie, fără a lăsa dâre sau fără a fi ostentativ. După care luaţi-vă o pauză şi beţi un pahar cu apă. Ajută la refacerea scuipatului. (bleaaaaahhhh)

×
Subiecte în articol: mass-media