x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 17 oameni au leşinat în Piaţa Victoriei

17 oameni au leşinat în Piaţa Victoriei

19 Mai 2010   •   00:00
17 oameni au leşinat în Piaţa Victoriei
Sursa foto: Christian Silva/Jurnalul Naţional

Un bărbat a leşinat lângă scena amplasată în Piaţa Vicoriei, acesta primind primele îngrijiri de la medicii din Ambulanţa Argeş care erau prezenţi la protest, ulterior fiind transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Medicii care i-au acordat primele îngrijiri bărbatului au precizat că acestuia i s-a făcut rău pentru că este diabetic şi a suferit o criză de angină pectorală.

Liderii sindicali prezenţi pe scenă au chemat ambulanţa, bărbatul fiind transportat la Spitalul de Uegenţă Floreasca, după ce a fost scos dintre manifestanţi cu ajutorul unui cordon format din jandarmi.

Înaintea acestui incident, trei manifestanţi din Piaţa Victoriei au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi alte 13 persoane au primit îngrijiri medicale în corturile serviciilor de prim-ajutor, amplasate în zonă pentru situaţii de urgenţă.

O persoană a făcut o criză de hipertensiune arterială, alta şi-a pierdut cunoştinţa, iar cea de-a treia a avut un sindrom de vertij. Potrivit doctorului Constantin Olteanu, de la SMURD, persoanele care au primit îngrijiri la corturile de prim-ajutor nu au fost cazuri grave, printre acestea fiind şi o tânără poliţistă din Capitală.


×
Subiecte în articol: observator