x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 2004 - Anul marilor concursuri in Jurnalul National

2004 - Anul marilor concursuri in Jurnalul National

14 Sep 2004   •   00:00
2004  -  Anul marilor concursuri in Jurnalul National

Jurnalul National a devenit in acest an o sursa inepuizabila de surprize pentru romani. In primul trimestru, Jurnalul National si-a inzecit tirajul si vanzarile. Aceasta a fost surpriza pentru competitori. Performanta este cu atat mai importanta cu cat aceasta crestere vine intr-o perioada in care cotidianele de informatie generala au suferit pierderi.

Conform cifrelor declarate Biroului Roman de Audit al Tirajelor, in toata luna martie a acestui an, Jurnalul National a vandut mai multe exemplare decat Adevarul si Evenimentul Zilei, luate la un loc. In plus, soliditatea editoriala - recunoscuta acum de toata piata, inclusiv de catre concurentii directi - a fost dublata si de alte surprize oferite cititorilor.

Pe 16 februarie a venit prima dintre acestea. Era debutul primului mare concurs al Jurnalului National in 2004. "Ia-ti numar de Jurnalul" a fost conceput pentru opt saptamani. Succesul inregistrat si insistentele cereri ale participantilor au determinat prelungirea concursului cu inca o saptamana.

In total au fost puse in joc noua Dacii Berline, 54 televizoare, 54 de casetofoane, 162 CD playere si sute de alte premii. Marele premiu al campaniei a fost un autotu-rism Honda Accord, castigat de catre Onutu Nicolaie, din Boldesti Scaieni. In total, peste 200.000 de participanti s-au "batut" pentru premiile acestei campanii.

"Ia-ti numar de Jurnalul" a fost doar inceputul aventurii castigurilor cu Jurnalul National. Pe 17 mai, Jurnalul a lansat cititorilor o noua provocare: "Toate 3". Concursul a fost unul cu adevarat impresionant si a dat cu mult mai multe sanse participantilor. "Toate 3" a fost impartit in trei etape distincte a cate trei saptamani fiecare - rosie, galbena si verde - premiile puse in joc ridicandu-se la nu mai putin de 6 miliarde de lei. Taloanele razuibile au adus cititorilor mii de premii instant - abonamente si ziare gratuite - , dar si aproape 300 de premii in aparatura electrocasnica. In plus, Jackpotul zilnic - 540 de milioane in total - a facut fericiti o multime dintre cititori.

Cel mai mare Jackpot incasat i-a revenit lui Marian Petcu, din Constanta, care a primit 110.000.000 lei. Insa adevarata lupta intre concurenti s-a dat pentru fiecare dintre cele trei Mitsubishi Space Star. Ele eu fost adjudecate de Szabo Zoltan, din Resita, Dinca Daniela, din Craiova si de Raluca Pantilica, din Domnesti, Arges. La finalul celor noua saptamani de concurs, peste 300.000 de plicuri cu taloane fusesera primite pe adresa ziarului.

Si pentru ca in 2004 a oferit cititorilor sai atat de multe sanse de a castiga, Jurnalul National s-a hotarat sa le mai ofere in aceasta toamna inca o surpriza. Si nu una obisnuita, ci una de proportii! In curand, cititorii Jurnalului vor avea in fiecare zi sansa de a-si vedea visul cu ochii.
×
Subiecte în articol: observator jurnalul