x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 25.000 de euro pentru Marele Câştigător

25.000 de euro pentru Marele Câştigător

14 Sep 2010   •   00:00

Până la debutul reality-show-ului de joi, 23 septembrie, telespectatorii Antenei 1 pot face cunoştinţă cu cei 20 de concurenţi pe www.marelecastigator.antena1.ro. Site-ul vă prezintă profilul concurenţilor, dar şi regulamentul, foarte strict, de altfel, al concursului.

Împărţiţi în două echipe, concurenţii vor fi cântăriţi săptămânal. În urma rezultatelor, echipa pierzătoare este obligată să elimine, prin vot, un coechipier. În general, eliminarea este făcută în baza rezultatelor proaste obţinute la cântar de concurenţi, însă acest lucru nu este obligatoriu, aceştia putând să aleagă altă persoană decât cea care a slăbit cel mai puţin în săptămâna respectivă. În lupta grea cu kilogramele în plus, concurenţii vor fi ajutaţi de doi antrenori de renume: Cori Grămescu şi Florin Uceanu, prezentatoarea show-ului fiind Daiana Anghel.

Pentru amatorii de statistici, vă spunem că vârstele concurenţilor sunt între 18 şi 47 de ani, meseriile sunt de la elev/student la asistente medicale sau cadre militare. De asemenea, cea mai mică greutate din concurs este 105 kg (Flavia Dacin, 32 de ani), iar cea mai mare este 200 kg (State Gige, 47 ani). Unii dintre concurenţi sunt foşti sportivi de performanţă la rugby, judo sau box, alţii au suferit din dragoste. De asemenea, sunt unii concurenţi care vor să dea un bun exemplu copiilor lor, şi nu numai.

La final, Marele Câştigător nu se va bucura doar de un nou "look", ci şi de un premiu în valoare de 25.000 de euro. De asemenea, ocupantului locului doi îi va fi înmânat un premiu de 15.000 de euro.

×
Subiecte în articol: mass-media