x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 40 de suspecți de trafic de droguri ridicații de mascați în urma unei operațiuni de amploare în Timişoara şi Oradea

40 de suspecți de trafic de droguri ridicații de mascați în urma unei operațiuni de amploare în Timişoara şi Oradea

23 Oct 2019   •   12:25
40 de suspecți de trafic de droguri ridicații de mascați în urma unei operațiuni de amploare în Timişoara şi Oradea

Operaţiune uriaşă DIICOT şi a Brigăzii naţionale Antidrog, în Timişoara şi în Oradea. 40 de suspecţi şi lideri ai lumii interlope din cele două oraşe au fost ridicaţi de mascaţi, în urmă cu puţin timp. 

La primele ore ale dimineții, anchetatorii au descins în 30 de locuințe pentru a destructura una dintre cele mai puternice rețele de trafic de cocaină. 

Printre cei vizați sunt celebrul infractor Lucian Boncu și prietenul acestui Alin Huc, fost Oiță. Boncu a fost implicat în numeroase răfuieli din lumea interlopă, şi are două condamnări. 
Conform primelor informații, anchetatorii au găsit în unele locuinte cocaină pregătită pentru livrare.

Dragoş Boţa, jurnalist pressalert.ro - "Se percheziţionează peste 25 de locaţii, s-a intrat la 6 dimineaţa în judeţele Timiş şi Bihor. Anchetatorii caută peste tot probe, ridică telefoane mobile, caută droguri. Vorbim de un dosar extrem de bine securizat. A fost un dosar lucrat în mare secret şi asta pentru că cei vizaţi sunt liderii lumii interlope din Timişoara. Printre cei vizaţi sunt Lucian Boncu şi Alin Oiţă, doi dintre liderii lumii interlope şi prieteni buni ai omului de încredere ai primarului Timişoarei". 

Antena3

×