x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UCIS de maşina cumpărată cu banii câştigaţi la Loto

UCIS de maşina cumpărată cu banii câştigaţi la Loto

01 Sep 2016   •   18:17
UCIS de maşina cumpărată cu banii câştigaţi la Loto
Sursa foto: monitorulbt.ro

Gheorghe Ciubotariu, un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Santa Mare, judeţul Botoşani, a trecut pe un bilet la Loto 5/40 datele rudelor sale, la tragerea din 8 noiembrie 2015.

A câştigat 339.000 de lei, după ce a nimerit toate numerele câştigătoare şi dorea să investească banii într-o maşină mai bună şi în educaţia nepoţilor, scrie monitorulbt.ro.

Cu prima dorinţă a rezolvat repede, în sensul că şi-a cumpărat un autoturism Volkswagen-ul Touran, care - din nefericire - i-a adus sfârşitul.

Anul acesta, pe 8 august, bărbatul, care era agronom de meserie, fusese implicat într-un accident rutier grav. Din motive rămase necunoscute, Gheorghe Ciubotariu a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal într-un microbuz. În urma impactului, a rămas prins între fiarele contorsionate.

Scos din autoturism de pompierii de la descarcerare, acesta a fost transportat la Iaşi, la Clinica de chirurgie toracică, în stare deosebit de gravă.

Deşi la Iaşi medicii l-au operat de urgenţă, nu au reuşit să-l salveze, organismul lui Gheorge Ciubotariu cedând după două săptămâni de luptă.

 

×