x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A fost semnat contractul colectiv de muncă pentru perioada 2019-2021 în sectorul de Sănătate

A fost semnat contractul colectiv de muncă pentru perioada 2019-2021 în sectorul de Sănătate

03 Noi 2019   •   13:00
A fost semnat contractul colectiv de muncă pentru perioada 2019-2021 în sectorul de Sănătate
Sursa foto: Spotmatik/Getty Images/iStockphoto

Contractul colectiv de muncă la nivel de sector bugetar Sănătate pentru perioada 2019-2021 a fost semnat sâmbătă seara la Ministerul Sănătăţii, anunţă sindicatele de profil pe propriile pagini de Facebook.


"Astăzi, 2 noiembrie 2019, la sediul Ministerului Sănătăţii s-a semnat Contractul colectiv de la nivel de sector bugetar Sănătate pentru perioada 2019-2021. Contractul era în mare măsură negociat, astăzi (sâmbătă, n.r.) s-au discutat doar articolele rămase în divergenţă, asupra cărora părţile au reuşit să cadă de acord!", notează Federaţia Sanitas.

La rândul lor, reprezentanţii Federaţiei Solidaritatea Sanitară arată că acest contract colectiv de muncă este rezultatul negocierilor desfăşurate de-a lungul a peste doi ani de zile, incluzând toate prevederile convenite de părţi de-a lungul acestei perioade.

"El (contractul colectiv, n.r.) asigură respectarea principiului drepturilor câştigate şi crearea condiţiilor normale de desfăşurare a activităţii pentru angajaţii din sectorul public de sănătate", scriu reprezentanţii Federaţiei Solidaritatea Sanitară. AGERPRES

×