x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A murit actriţa Catherine E. Coulson, "doamna cu butucul" din Twin Peaks

A murit actriţa Catherine E. Coulson, "doamna cu butucul" din Twin Peaks

29 Sep 2015   •   09:41
A murit actriţa Catherine E. Coulson, "doamna cu butucul" din Twin Peaks
Sursa foto: jozet-1/Getty Images/iStockphoto

Actriţa Catherine E. Coulson, care a interpretat-o pe misterioasa "femeie cu butucul" din serialul cult 'Twin Peaks' (1990-1991) al lui David Lynch, a murit luni la 71 de ani, răpusă de cancer, informează EFE.

"Suntem toţi foarte trişti, Catherine a însemnat foarte mult pentru mulţi oameni", a scris într-un comunicat agenta ei de presă, Mary Dangerfield. La rândul său, David Lynch, a subliniat într-un comunicat că a pierdut una dintre cele mai bune prietene, "o persoană de aur care s-a aflat mereu alături de prietenii ei, plină de dragoste pentru întreaga lume, familie şi munca sa".

"Era o persoană foarte muncitoare. Avea un mare simţ al umorului. Îl plăcea să râdă şi să-i facă pe oameni să râdă. Era o persoană spirituală. Era doamna cu butucul", a adăugat celebrul regizor american.

Personajul lui Coulson, Margaret Lanterman, ducea permanent în braţe un butuc cu care menţinea conversaţii mistice, fapt ce a transformat-o într-una din figurile cele mai misterioase ale serialului Twin Peaks.

În ultimii ani, actriţa, care era şi asistentă de regie, a apărut într-un episod din serialul 'Portlandia' şi în filmul 'Redwood Highway'. 

Agerpres

×
Subiecte în articol: deces