x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A murit jurnalistul Marius Albin Marinescu, autor al multor anchete care l-au vizat pe Klaus Iohannis

A murit jurnalistul Marius Albin Marinescu, autor al multor anchete care l-au vizat pe Klaus Iohannis

15 Dec 2020   •   22:48
A murit jurnalistul Marius Albin Marinescu, autor al multor anchete care l-au vizat pe Klaus Iohannis

Jurnalistul sibian Marius Albin Marinescu s-a stins din viață, marți, la domiciliul său din Sibiu, după o lungă și grea suferință. Marius Albin Marinescu era autorul unor dezvăluiri spectaculoase, unele legate chiar de Klaus Iohannis, de pe vremea când acesta era primar la Sibiu.

Este vorba în special despre afacerile cu case ale lui Klaus Iohannis și ale soției sale. În urmă cu mai mulți ani, Albin Marinescu i-a fost chiar contracandidat lui Iohannis la primăria Sibiu, din partea PNȚCD.

În primăvara acestui an, Marinescu, redactor-șef al revistei, devenit ulterior doar site, ”Justițiarul”, din Sibiu, a fost primul ziarist interzis de Grupul de Comunicare Strategică, potrivit inpolitics.ro.

În urma unei analize a Grupului de Comunicare Strategică, Ministerul Afacerilor Interne a solicitat la finalul lunii aprilie 2020 către ANCOM să emită o decizie de blocare a accesului la site-ul lui Marius Albin Marinescu, pe motiv că „pe site-ul amintit au fost păstrate și postate informații false referitoare la COVID – 19”.

×
Subiecte în articol: albin marinescu