x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A murit Papan Chilibar, actorul din "Eu când vreau să fluier, fluier".

A murit Papan Chilibar, actorul din "Eu când vreau să fluier, fluier".

14 Iun 2011   •   11:17
A murit Papan Chilibar, actorul din "Eu când vreau să fluier, fluier".

Papan Chilibar, actorul amator care a jucat in filmul "Eu cand vreau sa fluier, fluier", regizat de Florin Serban, a murit duminica seara, in Bucuresti. inmormantarea sa va avea loc miercuri.

Chilibar suferea de o anemie foarte severa, insuficienta hepatica acuta hormo-fulminanta, encefalopatie hepatica, septicemie cu Klebsiella. El a fost externat de la Spitalul Fundeni din Bucuresti duminica, in stare foarte grava, la solicitarea familiei, a declarat Carmen Orban, directorul Institutului Clinic Fundeni, citata de Mediafax.

Actorul amator Papan Chilibar a fost interpretul unui rol secundar in filmul "Eu cand vreau sa fluier, fluier". El a fost internat la Spitalul Fundeni de la sfarsitul lunii februarie, familia sa cerand discretie in legatura cu cazul sau. Papan Chilibar a stat la inchisoare timp de doi ani, pentru spargeri de locuinte.

"Eu cand vreau sa fluier, fluier", debutul in lungmetraj al lui Florin Serban, este primul film romanesc din ultimii 17 ani care a intrat in competitia oficiala a Festivalului de la Berlin, in 2010, si a reusit sa ia si doua premii importante: marele premiu al juriului - Ursul de Argint si distinctia "Alfred Bauer".

×