x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A treia explozie, la stația GPL din Crevedia, surprinsă de camerele Antena 3 CNN, în mijlocul salvatorilor

A treia explozie, la stația GPL din Crevedia, surprinsă de camerele Antena 3 CNN, în mijlocul salvatorilor

de Redacția Jurnalul    |    26 Aug 2023   •   21:44
A treia explozie, la stația GPL din Crevedia, surprinsă de camerele Antena 3 CNN, în mijlocul salvatorilor
Sursa foto: Antena 3 CNN

Moment înfiorător la Crevedia! O a treia explozie a avut loc, cu puțin timp în urmă. Camerele operatorilor Antena 3 CNN au surprins clipa deflagrației.

În urmă cu câteva momente a avut loc a treia explozie la stația GPL din Crevedia. Totodată, pompierii au fost surprinși în timp ce fugeau din calea exploziei. Oamenii au început să urle pe stradă.

Ministerul Sănătății a transmis mai multe date cu privire la incidentul petrecut aici. "Explozia care a avut loc astăzi la o staţie GPL din Crevedia, judeţul Dâmboviţa, a produs rănirea mai multor persoane.

Au intervenit echipaje ale Serviciilor de Ambulanță București Ilfov și Dâmbovița și SMURD, care au acordat asistență medicală de urgență și au transportat victimele la spitale de urgență din Capitală: Floreasca, Universitar și Bagdasar Arseni.

Din informațiile pe care le avem până în prezent, s-au înregistrat 7 răniți (4 dintre aceștia sunt intubați) și un deces. Cifrele sunt provizorii și le vom actualiza pe măsură ce apar noi informații", potrivit Ministerului Sănătății.

În dispecerat s-a transmis faptul că sunt mulți pompieri răniți.

țincendiu

 

×
Subiecte în articol: explozie crevedia