x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accesul românilor în marile magazine ar putea fi limitat de retaileri

Accesul românilor în marile magazine ar putea fi limitat de retaileri

13 Mar 2020   •   17:00
Accesul românilor în marile magazine ar putea fi limitat de retaileri

Accesul românilor în marile magazine ar putea fi limitat de retaileri la un anumit număr, dacă clienţii vor da navală în supermarketuri, pe fondul răspândirii violente a coronavirusului, scrie Antena3

Marii retaileri anunţă că în prezent sunt pregătiţi la nivel de aprovizionare a deservi flux mare de clienţi care sunt aşteptaţi în acest weekend.

Directorii marilor magazine transmit că oamenii nu ar trebui să cumpere dacă nu au nevoie.

„Încurajăm achiziţia responsabilă. A face stocuri mari acasă ar putea la un moment dat să se transforme într-o problemă pentru că toate acestea au termene de valabilitate”, a declarat George Bădescu, director general al Asociației Marilor Reţele Comerciale din România.

Pentru a face față cererii foarte mari, magazinele au desemnat special angajaţi care să umple rapid rafturile golite, ca să îţi arate că au marfă pentru toată lumea.

Alte două persoane au fost diagnosticate vineri cu coronavirus, managerul Spitalului „Dimitrie Gerota” din Capitală şi pacientul unui alt medic deja diagnosticat, bilanţul îmbolnăvirilor ajungând la 75 de persoane.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.067 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus).

Alte 13.745 de persoane sunt în izolare la domiciliu și sub monitorizare medicală.

 

×