x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident de autocar în Hunedoara: Două persoane au ajuns la spital, după ce maşina a derapat şi a ajuns într-un şanţ

Accident de autocar în Hunedoara: Două persoane au ajuns la spital, după ce maşina a derapat şi a ajuns într-un şanţ

01 Iul 2013   •   10:55
Accident de autocar în Hunedoara: Două persoane au ajuns la spital, după ce maşina a derapat şi a ajuns într-un şanţ

Un autocar în care se aflau 24 de persoane a derapat, luni dimineaţă, pe DN 7, ajungând într-un şanţ, iar două persoane au fost transportate la spital în urma accidentului.

Potrivit şefului Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara, comisarul-şef Dan Micu, autocarul, care circula pe DN 7, a derapat în localitatea hunedoreană Leşnic şi a ajuns în şanţul de pe marginea drumului.

"În autocar se aflau 24 de persoane, dintre care trei şoferi. Două persoane au fost transportate la spital, nu ştim care este starea răniţilor şi nici motivul care a dus la producerea accidentului", a spus Micu, potrivit Mediafax.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Bogdan Niţu, a precizat că în autocar se aflau 21 de turişti din Slovacia, iar cel mai probabil accidentul s-a produs din cauza oboselii şoferului.

În urma accidentului autocarul a rămas înclinat în şanţ.

Pasagerii din autocar au fost transportaţi cu microbuze la o tabără şcolară de lângă Deva.

Potrivit şefului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, Valeria Filimon, starea răniţilor este stabilă, cei doi pasageri - un bărbat şi o femeie - fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva de un echipaj al Ambulanţei şi de un echipaj SMURD.

Conform sursei citate, cei doi au contuzii minore, care nu le-au pus viaţa în pericol.

×
Subiecte în articol: hunedoara accident de autocar