x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO. ULTIMUL MESAJ al bărbatului SINUCIGAŞ care a omorât cinci oameni : "Aveţi grijă de voi!"

VIDEO. ULTIMUL MESAJ al bărbatului SINUCIGAŞ care a omorât cinci oameni : "Aveţi grijă de voi!"

28 Sep 2014   •   09:24
VIDEO. ULTIMUL MESAJ al bărbatului SINUCIGAŞ care a omorât cinci oameni : "Aveţi grijă de voi!"

Şase persoane şi-au pierdut viaţa, sâmbătă seară, într-un accident rutier petrecut pe DN1, la kilometrul 81, între localităţile Ibăneşti şi Floreşti din judeţul Prahova. Potrivit primelor date oferite de anchetatori, accidentul a fost provocat de un şofer bucureştean, în vârstă de 28 de ani, care ar fi încercat să se sinucidă.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii Serviciului Ciruclulaţie, vina pentru producerea accidentului aparţine şoferului unui autoturism Proton, care a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un autoturism BMW X3 care circula regulamentar.

În urma impactului violent şi-au pierdut viaţa, pe loc, toate cele şase persoane aflate în maşinile implicate în accident, printre care şi doi copii, unul în vârstă de 12 ani. "În momentul în care au ajuns ambulanţele acolo era un adevărat carnagiu”, a declarat unul dintre medicii de la Ambulan'a Prahova, sosit la locul accidentului.

Ipoteză: Şoferul care a provocat accidentul ar fi încercat să se sinucidă

Una dintre ipotezele de la care pleacă ancheta poliţiştilor este cea potrivit căreia şoferul care a produs accidentul a încercat să se sinucidă.

Ipoteza este susţinută de mesajul postat de acesta pe Facebook, care lasă să se înţeleagă că intenţionează să se sinucidă.
"Aveţi grijă de voi prieteni, amici, cunoştinţe! Eu plec într-o lume mai bună şi aveţi grijă pe cine iubiţi să nu păţiţi la fel ca mine! Vă iubesc pe toţi! Iartă-mă, Doamne, pentru ceea ce fac, dar aşa nu mai rezist să trăiesc”.
Mesajul este însoţit de trei fotografii în care apare şi o tânără. Una dintre aceste fiindgăsită de poliţişti în maşina bărbatului implicată în accident.





×