x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident GRAV în Argeș: Două persoane au murit, după ce trei vehicule s-au ciocnit

Accident GRAV în Argeș: Două persoane au murit, după ce trei vehicule s-au ciocnit

18 Mai 2020   •   12:33
Accident GRAV în Argeș: Două persoane au murit, după ce trei vehicule s-au ciocnit
Sursa foto: ziarulargesul.ro

Două persoane, de 22, respectiv 35 de ani, au murit și două au fost rănite, după ce o camionetă și un autoturism s-au ciocnit, iar o altă mașină a încercat să evite impactul cu cele două și a intrat într-un podeț, anunță, luni, Poliția Argeș.

Accidentul a avut loc pe raza localității Valea Ursului, din județul Argeș.

„La locul intervenție s-au deplasat pompierii de la Detașamentul de Pompieri Pitești cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenție, o autospecială de primă intervenție și comandă și un echipaj cu o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, plus un echipaj cu o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean. Pompierii ajunși la fața locului au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor, întrucât erau scurgeri de lichide combustibile, și au început manevrele de descarcerare pentru extragerea a două victime aflate în autoturism, care din păcate s-a constatat că nu prezentau semne vitale, ulterior fiind declarat decesul”, precizează sursa citată.

În total, au fost patru victime, celelalte două sunt doi bărbați care se aflau în camionetă, unul a fost monitorizat la fața locului, iar celălalt a fost preluat de către echipajul SAJ și transportat la spital.

„În accident au fost implicate trei vehicule, autoturismul și camioneta, plus un autoturism care a încercat să evite coliziunea cu celelalte două, acesta ieșind cu o roată în afara unui podeț”, adaugă oamenii legii.

Circulația a fost blocată pe ambele sensuri.

Sursa: Mediafax

×