x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident grav în Neamţ: O femeie a murit, iar soţul şi copilul acesteia sunt în stare gravă

Accident grav în Neamţ: O femeie a murit, iar soţul şi copilul acesteia sunt în stare gravă

20 Feb 2016   •   17:23
Accident grav în Neamţ: O femeie a murit, iar soţul şi copilul acesteia sunt în stare gravă

O femeie de 32 de ani a decedat, iar soţul acesteia şi copilul lor în vârstă de 11 ani sunt în stare gravă, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac.

Sublocotenentul Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, a declarat, pentru AGERPRES, că accidentul s-a produs, sâmbătă, în jurul orei 14,00, pe drumul naţional dintre Piatra Neamţ şi Roman, în localitatea Horia.

"La faţa locului au fost deplasate mai multe echipaje de la SMURD. Maşina s-a izbit de un copac pe partea pasagerei din dreapta, care a decedat pe loc. Soţul acesteia a fost descarcerat fiind în stop cardio-respirator şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul din Roman. De asemenea, copilul în vârstă de 11 ani, aflat pe bancheta din spate, a suferit mai multe răni, fiind transportat în stare stabilă la acelaşi spital", a declarat sublocotenentul Andrei Grancea.

Din primele cercetări se pare că maşina a intrat în derapaj din cauza carosabilului umed. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, aflat la volan, nu a mai putut redresa maşina, iar autoturismul s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului.

Familia implicată în accident era din municipiul Roman.

Sursa - Agerpres

×