x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident grav în Republica Moldova: 8 morţi şi 15 răniţi, după ce un tren a lovit un microbuz (VIDEO)

Accident grav în Republica Moldova: 8 morţi şi 15 răniţi, după ce un tren a lovit un microbuz (VIDEO)

de Departamentul Online    |    02 Noi 2011   •   05:43
Accident grav în Republica Moldova: 8 morţi şi 15 răniţi, după ce un tren a lovit un microbuz (VIDEO)

Opt persoane si-au pierdut viata si alte 15 au fost ranite, marti, dupa ce un tren de marfa a lovit un microbuz, la o trecere peste calea ferata. Incidentul s-a petrecut in localitatea Bulboaca din Republica Moldova.

Soferul microbuzului a ignorat semnalul semaforului si a incercat sa traverseze calea ferata, dupa ce depasise coloana de masini care astepta trecerea trenului. Desi pasagerii l-au avertizat ca se apropie un tren, soferul microbuzului a decis sa traverseze calea ferata fara sa se asigure, informeaza inprofunzime.md. In urma impactului, microbuzul a fost aruncat de pe calea ferata si s-a rasturnat intr-un sant.

Pasagerii aflati pe ultimele scaune au fost, practic, spulberati. Sase oameni au murit pe loc. Alti doi pasageri, printre care o fetita de 12 ani, au murit la spital.

Microbuzul se deplasa din Anenii-Noi spre Serpeni, de unde sunt majoritatea victimelor, dar si soferul, care a fost ranit usor la cap.

//

×