x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident grav în Vaslui: Şase persoane au murit după ce maşina în care se aflau a intrat într-un pom

Accident grav în Vaslui: Şase persoane au murit după ce maşina în care se aflau a intrat într-un pom

30 Ian 2012   •   05:41
Accident grav în Vaslui: Şase persoane au murit după ce maşina în care se aflau a intrat într-un pom
UPDATE 10:10 - Femeia care a supravietuit accidentului teribil petrecut la Vaslui a murit la Spitalul de Urgenta Barlad, unde ajunsese in stare grava. Astfel, numarul persoanelor care si-au pierdut viata in urma acestui accident a ajuns la sase. Tanara de 31 de ani fusese aruncata din masina pe camp, fiind gasita de catre echipajele de la ambulanta in stop cardio-respirator.

"Pana acum, s-a reusit identificarea a doua dintre victimele accidentului. Este vorba de conducatorul auto, in varsta de 29 ani si cu domiciliul in municipiul Barlad, de altfel singurul cu documente de identitate asupra lui, si de tanara de 31 ani, cu domiciliul in localitatea Perieni, care a decedat la spital. Urmeaza identificarea celorlalte patru victime, ale caror cadavre au fost transportate la morga Spitalului de Urgenta Barlad', a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Mihaela Straub.


Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alta se afla in stare grava, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un pom. Accidentul de circulatie a avut loc in aceasta dimineata, pe drumul european E 581, intre localitatile Badeana si Tutova.

Politistii de la Inspectoratul de Politie al judetului Vaslui spun ca acest sector de drum drept nu este acoperit cu polei, acestia mergand pe varianta ca soferul ar fi adormit la volan, masina a lovit un ciot de copac de pe marginea drumului, iar apoi s-a rasturnat.

In urma accidentului, cinci persoane au murit pe loc, iar alta, de altfel singura femeie din masina, se afla in stare grava.

"Trei dintre victime, printre care si femeia care a supravietuit, au fost gasite pe camp, in apropierea masinii rasturnate. Urmeaza identificarea tuturor persoanelor, acestea fiind, cel mai probabil, din judetul Vaslui, cu varste cuprinse intre 30 si 40 de ani', a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Mihaela Straub, citata de Mediafax.

Femeia care a supravietuit accidentului a fost resuscitata de catre echipajul de pe ambulanta, fiind transportata la Spitalul de Urgenta Barlad.

×