x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident grav la Râmnicu Vâlcea, pe DN17: Doi poliţişti au murit, un al treilea a fost rănit

Accident grav la Râmnicu Vâlcea, pe DN17: Doi poliţişti au murit, un al treilea a fost rănit

08 Oct 2013   •   10:11
Accident grav la Râmnicu Vâlcea, pe DN17: Doi poliţişti au murit, un al treilea a fost rănit
Un accident grav, produs marţi pe DN7,pe şoseaua de centură a municipiului Râmnicu Vâlcea, s-a soldat cu decesul a doi poliţişti şi rănirea gravă a altuia.Accidentul a avut loc în noaptea de luni spre marţi, după ce un autoturism Volkswagen Golf care circula spre Râmnicu Vâlcea şi în care se aflau trei poliţişti a pătruns pe contrasens, lovind violent un autovehicul Opel care circula regulamentar şi în care se afla doar şoferul, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu, potrivit Mediafax.

Unul dintre poliţişti a murit pe loc. Colegul său aflat la volan a fost grav rănit şi a murit ulterior la Spitalul Judeţean din Râmnicu Vâlcea. De asemenea, în urma accidentului au fost răniţi cel de-al treilea poliţist şi şoferul autoturismului Opel.

În urma accidentului, traficul rutier pe DN 7, pe tronsonul şoselei de centură din Râmnicu Vâlcea, a fost blocat timp de peste două ore.

Conform informaţiilor oficiale, autoturismul Volkswagen nu aparţine Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi că cei trei poliţişti care se aflau în maşină lucrau la secţia de Poliţie din localitatea Milcoiu şi erau în timpul liber la momentul producerii accidentului.

 

×