x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ACCIDENT GRAV pe AUTOSTRADA A1. Un barbat a decedat

ACCIDENT GRAV pe AUTOSTRADA A1. Un barbat a decedat

06 Iun 2015   •   09:30
ACCIDENT GRAV pe AUTOSTRADA A1. Un barbat a decedat
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Un accident mortal s-a produs vineri, în jurul orelor 22.20, pe autostrada A1, pe sensul de mers Sebeş-Sibiu, anunță ziarulunirea.ro.

Accidentul s-a produs în zona Cunţa, pe raza judeţului Sibiu, între un Hyunday şi o autoutilitară. Din primele informaţii, persoana decedată este şoferul autoturismului, un bărbat de circa 40 de ani. Pasagera din dreapta faţă a maşinii a suferit multiple leziuni şi a fost transportată la spital.

Primele date arată că şoferul avea viteză şi nu a văzut la timp duba de curierat care circula în faţa lui. A lovit-o în plin, iar în urma impactului, bărbatul a murit, potrivit România TV.

"Conducătorul auto nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul din faţa sa, intră în coliziune cu acesta, iar conducătorul auto a decedat", a declarat comisarul David Ioan Adrian.

Se pare că bărbatul, în vârstă de 47 de ani, lucra la paza autostrăzii, iar în timpul programului ar fi trebuit să circule cu doar 30 de km la oră. Şoferul era însoţit de o femeie, care a rămas încarcerată în urma accidentului.
 

×
Subiecte în articol: accident a1 autostrada 1 sebeş sibiu