x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident la Constanţa: Un ofiţer SRI a murit, iar alte două persoane au fost rănite

Accident la Constanţa: Un ofiţer SRI a murit, iar alte două persoane au fost rănite

03 Aug 2013   •   11:49
Accident la Constanţa: Un ofiţer SRI a murit, iar alte două persoane au fost rănite

Un ofiţer SRI şi-a pierdut viaţa, iar alte două persoane au fost rănite în urma unui accident produs, sâmbătă dimineaţă, pe DN 2 A, în judeţul Constanţa, informează mediafax.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Constanţa, Carmen Şerbănescu, accidentul s-a produs în jurul orei 8.10, la ieşirea din Constanţa către localitatea Ovidiu, după ce un bărbat care circula dinspre Constanţa a intrat cu maşina pe contrasens şi a lovit un alt autoturism.

În urma impactului, maşina care a intrat pe contrasens s-a răsturnat în afara şoselei, iar şoferul şi-a pierdut viaţa.

Alte două persoane din celălalt autoturism - soţ şi soţie, în vârstă de 56 şi 52 de ani - au fost rănite uşor şi au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean Constanţa, fără a fi necesară internarea lor.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Constanţa a precizat că şoferul care a provocat accidentul, intrând cu maşina pe contrasens, era singur în autoturism. Reprezentanţii Poliţiei Rutiere Constanţa nu exclud ca bărbatului să i se fi făcut rău la volan pentru că la locul accidentului nu au fost găsite urme de frânare.

Şoferul care a murit în urma accidentului era ofiţer SRI.

Conform purtătorului de cuvânt al SRI, Sorin Sava, bărbatul care a decedat avea 40 de ani, era în timpul liber şi se afla la volanul maşinii personale. 

×
Subiecte în articol: accident rutier