x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident MORTAL în Capitală: Un taxi a intrat într-un autobuz STB. Mașina a luat foc

Accident MORTAL în Capitală: Un taxi a intrat într-un autobuz STB. Mașina a luat foc

20 Noi 2022   •   00:09
Accident MORTAL în Capitală: Un taxi a intrat într-un autobuz STB. Mașina a luat foc
Sursa foto: Facebook News INFO București

Un accident rutier grav a avut loc în această seară în Bucureşti, pe bulevardul Regina Maria, între un autoturism şi autobuz STB, în urma căruia au rezultat cinci victime. Traficul este blocat în zonă.

Autoturismul care transporta cele cinci persoane a luat foc la scurt timp după impactul cu autobuzul STB, transmite Antena 3 CNN.

La faţa locului au ajuns şase echipaje SMURD, două autospeciale de stingere şi un echipaj de descarcerare.

Medicii au găsit 3 persoane conștiente şi 2 inconștiente, pasageri în autoturism. Șoferul taxiului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicii au declarat decesul. Celelalte victime au fost transportate de urgență la spital.

În autobuzul STB nu erau călători, iar şoferul nu este rănit. 

"Astăzi, 19 Noiembrie a.c., în jurul orei 22:44, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la un accident rutier care s-a produs pe bd.Regina Maria, din sectorul 5.

Din informațiile preliminare, conducătorul unui autoturism taxi care circula pe bd.Regina Maria dinspre str. 11 Iunie ar fi pierdut control asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autobuz din cadrul Societății de Transport București care circula din sensul opus.

În urma accidentului de circulație a rezultat decesul conducătorului autoturismului taxi, după ce în ce prealabil s-au efectuat manevre de resuscitare și rănirea celor patru pasageri aflați în autoturism, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Se efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Traficul rutier este restricționat pe bd.Regina Maria, dinspre str. 11 Iunie către șoș.Viilor, pe ambele sensuri de deplasare", transmite Poliţia Capitalei. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

accident mortal Bucuresti

×
Subiecte în articol: accident mortal bucuresti