x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident MORTAL. Bărbat călcat de trei maşini, chiar pe trecerea de pietoni

Accident MORTAL. Bărbat călcat de trei maşini, chiar pe trecerea de pietoni

03 Sep 2015   •   15:35
Accident MORTAL. Bărbat călcat de trei maşini, chiar pe trecerea de pietoni
Sursa foto: ziaruldeiasi.ro

Un accident cumplit s-a produs aseară, în jurul orei 21:30, la ieşirea din Iaşi, când un bărbat a fost lovit de trei maşini pe o trecere de pietoni.

Şoferul unei autoutilitare Volkswagen cu numere străine nu l-a văzut pe bărbat, care avea şi o sticlă de vin în mână, şi l-a lovit uşor, iar bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Speriat, bărbatul aflat la volan, de loc din Târgu Mureş, a oprit ca să vadă cât de tare s-a rănit pietonul. Şoferii din spate nu au înţeles de ce staţionează maşina şi au ocolit prin stânga, trecând peste victima întinsă pe asfalt.

Bărbatul accidentat a fost resuscitat aproape o oră, de 3 echipaje medicale chemate la faţa locului - două de la Ambulanţă şi unul de la SMURD, dar nu s-a mai putut face nimic pentru victimă.

"S-au efectuat manevre de resuscitare, dar s-a constatat decesul bărbatului. Conducătorii auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul a fost negativ în cazul tuturor. În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a declarat, joi, Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.






×
Subiecte în articol: accident iasi