x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident pe DN 17: Jumătate dintre locuitorii unui sat au rămas fără curent electric

Accident pe DN 17: Jumătate dintre locuitorii unui sat au rămas fără curent electric

05 Oct 2011   •   07:15

Un barbat a fost transportat la spital, miercuri dimineata, dupa ce masina in care se afla a fost implicata intr-un accident pe DN 17 in localitatea Ciceu Mihaiesti si a lovit un stalp de electricitate de pe marginea drumului, astfel ca jumatate dintre locuitorii satului au ramas fara curent.

Primarul comunei Ciceu Mihaiesti, Valentin Muresan, a declarat ca in accident au fost implicate doua masini care circulau din directia Bistrita spre Dej.

"Una din masini a semnalizat intr-o parte si a luat-o in alta, asa incat ambele autoturisme au ajuns in santul de la marginea drumului, iar una dintre masini, in care se aflau trei persoane, a lovit un stalp de electricitate. Un barbat din aceasta masina a fost ranit si dus la spitalul din Beclean. Jumatate din localitatea Ciceu Mihaiesti a ramas fara curent electric", a declarat Muresan.

Potrivit sursei citate, celelalte trei persoane aflate in masini au scapat cu rani usoare primind ingrijiri la fata locului de la echipajele medicale.

"A venit si o masina de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, dar nu a fost nevoie de interventia ei", a spus primarul.

DN 17 face legatura intre Transilvania si Moldova.

×