x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Acţiunea "autobuzul" pentru preşedinte!

Acţiunea "autobuzul" pentru preşedinte!

de Gabriela Mladin    |    09 Noi 2009   •   00:00
Acţiunea "autobuzul" pentru preşedinte!

Aproximativ 50 de autobuze şi 30 de microbuze ce aparţin Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia, prestatorilor de servicii pentru această societate şi Complexului Energetic Turceni au fost puse la dispoziţie membrilor şi simpatizanţilor PD-L pentru mitingul de la Craiova al lui Traian Băsescu.



Nu se ştie dacă acestea au fost închiriate de organizaţia PD-L, întrucât directorii generali ai celor două instituţii din subordinea statului nu au răspuns ieri la telefoane. Ei s-au aflat totuşi la mitingul din Bănie. Cei aproape 3.000 de oameni au fost aduşi la Craiova din toate colţurile judeţului Gorj în cele 80 de autobuze şi microbuze ale SNLO, Complexului Energetic Turceni şi firmelor din Mehedinţi care prestează servicii pentru cele două instituţii. Cei mai mulţi participanţi la mitingul lui Traian Băsescu veniţi din Gorj au fost din domeniul minier şi energetic: "Ni s-a promis o zi liberă dacă mergem la Craiova, că ni se dă mâncare şi apă", a declarat unul dintre mineri.

Un alt angajat al SNLO a precizat că a primit ordinul de deplasare de la serviciu: "Ne-au spus la serviciu că trebuie să mergem să ajutăm şi am venit", a explicat acesta. Anumite surse au declarat că mai multe pachete cu sandvişuri au fost făcute la o cantină a unei unităţi miniere din Motru, unde angajaţii au muncit două zile pentru ca totul să fie perfect. La aproape trei kilometri distanţă de Craiova, unul dintre autobuzele de la Gorj, din cauza şoselei umede, a derapat şi a părăsit carosabilul, oprindu-se într-un şanţ.

"Am obţinut şi noi, cei de la PN-L, imaginile cu autobuzele care deservesc unităţile miniere şi energetice şi suntem curioşi dacă s-au făcut contracte pentru închirierea acestora. Suntem siguri că va apărea un contract pentru un număr mic de autobuze, de aceea noi am filmat la Filiaşi locul lor de întâlnire, toate autobuzele cu numerele de înmatriculare, pentru a vedea apoi contractele şi sumele", a declarat purtătorul de cuvânt al PNL Gorj, Ion Răuţ.pentru preşedinte!

×
Subiecte în articol: observator electoral autobuz traian basescu