x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adjunctul şefului IPJ Constanţa a fost eliberat din funcţie pentru nereguli

Adjunctul şefului IPJ Constanţa a fost eliberat din funcţie pentru nereguli

20 Mai 2010   •   00:00

Adjunctul şefului IPJ Constanţa, comisarul şef Dorin Colidiuc, a fost eliberat din funcţie, joi, în urma unei analize a Consiliului de Disciplină al Inspectoratului General al Poliţiei Române, după ce ar fi fost descoperite mai multe nereguli în activitatea lui.

Surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au declarat că Dorin Colidiuc a fost cercetat de Comisia de Disciplină după ce ar fi fost descoperite mai multe nereguli în activitatea sa, în urma unui control realizat la sfârşitul anului trecut.

De asemenea, comisarului şef Dorin Colidiuc i s-ar fi reproşat că nu ar fi respectat un ordin al fostului său şef, comisarul şef Aurelian Zaheu, şi nu s-ar fi prezentat la cercetarea unui jaf la o casă de pariuri din Mangalia.

IGPR a decis joi, eliberarea din funcţie a adjunctului şefului IPJ Constanţa, în baza unei analize a Comisiei de Disciplină, iar decizia va intra în aplicare după ce va fi semnată, cel mai probabil vineri, de către şeful IGPR, chestorul pricipal de poliţie Petre Tobă.

Comisarul şef Dorin Colidiuc ocupă această funcţie din anul 2006.

×
Subiecte în articol: observator