x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Administraţia Cimitirelor a primit solicitări pentru a asigura 9 locuri de veci pentru victime din clubul Colectiv

Administraţia Cimitirelor a primit solicitări pentru a asigura 9 locuri de veci pentru victime din clubul Colectiv

03 Noi 2015   •   18:14
Administraţia Cimitirelor a primit solicitări pentru a asigura 9 locuri de veci pentru victime din clubul Colectiv
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Administraţia Cimitirelor şi Crematoriilor Umane a primit solicitări pentru a asigura nouă locuri de veci pentru victimele incendiului din clubul Colectiv, a precizat Serviciul pentru Relaţia cu Mass-Media al Primăriei Capitalei, la solicitarea AGERPRES.

"Până la data prezentei, Administraţia Cimitirelor şi Crematoriilor Umane a primit solicitări pentru a asigura nouă locuri de veci pentru victimele incendiului din clubul Colectiv. Astfel, au fost atribuite: un loc în Cimitirul Vest, un loc în Cimitirul Bellu, un loc în Cimitirul Ghencea, trei locuri în Cimitirul Iancu Nou, un loc în Cimitirul Izvorul nou, un loc în Cimitirul Tudor Vladimirescu şi un loc în Cimitirul Metalurgiei", arată sursa citată.

Primăria Municipiului Bucureşti a anunţat încă de sâmbăta trecută că va asigura locurile de veci şi va suporta cheltuielile de înmormântare pentru victimele incendiului de la clubul Colectiv.

"Prin dispoziţia primarului general se asigură, la solicitarea familiilor victimelor accidentului, locuri de veci gratuite şi se suportă cheltuielile de înmormântare. Solicitările se primesc la nr. tel. 0800.800.868", preciza un comunicat al Municipalităţii.

×
Subiecte în articol: administratia cimitirelor